Crocantele de cartofi

de ony in Mancaruri de post, 5 Feb 2011 | 10911 vizualizari

 

pentru ca nu mai aveam chef de nimic ,am zis sa fac ceva rapid si gustos

 

INGREDIENTE

  • 4 cartofi mari
  • sare,piper
  • condimente
  • 2 oua
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crocantele de cartofi:

se dau cartofii prin razatoare, apoi se scurg foarte bine strangandu-i in maini.

se adauga ouale batute,se condimenteaza si se potriveste de sare.

in uleiul incins se pune din compozitie cu lingura si se prajeste bine pe ambele parti.

ies ca niste piftelute.

TIPS-URI

1

sunt bune ca si garnitura la friptura ,etc

Daca ti-a placut reteta noastra "Crocantele de cartofi" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Salata orientala de sezon